Sisäministeriö: "Eurooppaan suuntautuva siirtolaisuus ei ole vähenemässä"

Sisäministeriö: Mikä on Suomen kyky vastaanottaa turvapaikanhakijoita?

Viime siirtolaistulvassa mm. kotimajoituksen ohjeistus oli puutteellinen, kertoo raportti. – Pakotetaanko kansalaiset tarvittaessa tarjoamaan siirtolaisille kotimajoitus virkamieshallituksen voimalla?

"Eurooppaan suuntautuva siirtolaisuus ei ole vähenemässä" – siksi pitää varautua yhä suuremman siirtolaismäärän vastaanottoon. Miksi? Eikö Euroopan rajavalvonta toimi?

"Suomessa on noin 3 000 000 asuntoa, joissa useimmissa on runsaasti neliöitä asuttaa ihmisiä. Lisäksi lämmitettyjä varastoja on runsaasti. Vaikka vastuu vastaanotosta on valtiolla, kapasiteettien ylittyessä tilanne kysyisi kuitenkin kansalaiskulttuuria ottaa vastaan turvapaikanhakijoita.", kertoo sisäministeriön asiakirja.

Ja jokainen kansalainen kutsuttiin asuntonsa majoitukselle pantavaksi.

GCM:n tavoitteena on, että kymmenet miljoonat siirtolaiset pääsevät mihin maahan vain haluavat. 

Tämä on yhtä absurdia kuin Suomea paljon rikkaampien valtioiden Bahrainin ja Qatarin avustaminen rahallisesti = ihan järjetöntä!

Montako miljoonaa pakolaista Bahrain ja Qatar voisi vastaanottaa? Tai miksi ei jo ole vastaanottanut? Toistaiseksi niistä on vain paettu.. "93 people from Bahrain have fled in 2017 and applied for asylum in other countries. "

Omituista..

ToniRintala
Perussuomalaiset Hyvinkää

Maailman asioista kiinnostunut kyseenalaistaja ;)
Muita mainintoja: Suomen mestari, tuomari, kilpavalmentaja ja maisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu