GCM – Kompakti taakanjako

Ulkoministeriön johtava asiantuntija Renne Klinge kertoo Iltalehden uutisten mukaan, että kompaktin tarkoitus on siirtolaisuusongelman ratkaisu taakanjaolla.

"Tämä haaste on siirtolaisuus, joka voi tulevina vuosikymmeninä lisääntyä esimerkiksi ilmastonmuutoksen ja maailman väkiluvun kasvun vuoksi.", kertoo Iltalehti.

Mutta kuinka väkiluvun kasvun aiheuttama lisääntyvä siirtolaisuus hallitaan ja hoidetaan ilman, että allekirjoittaneet lupaavat ottaa vastaan enemmän siirtolaisia? Koko kompaktin tarkoitus on Klingen mukaan esittää ratkaisu paisuvaan siirtolaisongelmaan ilman, että siirtolaisia tarvitsee ottaa vastaan yhtään nykyistä enempää??

Kompaktin tarkoitus on tehdä siirtolaisudesta helpompaa ja houkuttelevampaa. "jotta siirtolaiset tietäisivät paremmin, mitä tehdä", kuvailee Klinge.

Klinge lupaa, että kompaktin seurauksena Suomeen ei tulisi enempää siirtolaisia. Mihin ne siirtolaiset sitten piilotetaan? Klinge ei osannut kertoa.

Kompaktilla laittomasta siirtolaisuudesta tehdään laillista ja siirtolaisuudesta yleensäkin helpompaa. Ja taakanjako on se ratkaisu Iltalehden uutisen mukaan. 

ToniRintala
Perussuomalaiset Hyvinkää

Maailman asioista kiinnostunut kyseenalaistaja ;)
Muita mainintoja: Suomen mestari, tuomari, kilpavalmentaja ja maisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu