ToniRintala

Perussuomalaiset eivät ole Venäjä-mielisiä eivätkä länsivastaisia

PS ei ole Venäjä-mielinen puolue, vaikka mm. Atte Kaleva (kok.) hiljattain leimaakin PS:n Venäjä-mieliseksi ja siksi vastenmieliseksi puolueeksi. Kalevan mielestä ilmeisesti on niin, että jos on kriittinen Naton suuntaan, on silloin Venäjä-mielinen sekä länsivastainen. Näinhän asia ei ole. Se, että jotkut persut eivät kiihkeästi kannata Natoa, ei tarkoita sitä, että he olisivat Venäjä-mielisiä ja länsivastaisia.

Perussuomalaiset on erittäin länsimyönteinen ja etenkin länsimaalaismyönteinen puolue. Suomalaisuuden ja pohjoismaalaisuuden arvopohja sopii hyvin länsimaalaisuuteen.

Me perussuomalaiset ymmärrämme kyllä, miksi Suomeen tarvitaan maanpuolustus ja rajoituksia ulkomaalaisten maakauppoihin.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Arja Juvonen ja Kaj Turunen (tällöin PS) eivät halunneet rajoituksia venäläisten maakauppoihin. RKPstä muuten Stefan Wallin.

Toni Rintala

Juvonen kommentoikin miksi: "Lakia olisi voinut kiertää, kunhan ostetaan yhtiö Suomesta ja hankitaan sen nimiin maata, Arja Juvonen (ps) kertoo"

Tarvitaankin parempi laki. Eihän tuo laki siksi olisi mm. Airiston Helmen tapausta estänyt.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei voi olla syy vastustaa lakia!!

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #4

Aika moni lakiesitys kaatu jo asiantuntijavaiheessa huonoon valmisteluun. Kuten suurta kannatusta saanut Perustulokokeilu. Jotkut lakiesitykset kaatuvat sitten vasta äänestyksessä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #6

Koitatko esittää että persut ovat putinvastaisia ja samaan blogiin syytää tuon tapaista tyypillistä trollausargumenttia jonka tarkoitus on sekoittaa ja hämärtää!!!?
Hah hah #6 juuri näyttää kuinka venäjämielistä kaikki teidän toimintanne on luita ja ytimiä myöten.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #11

Jos ei halua allekirjoittaa ulkomaalaisia koskevaa lakia, niin se ei tee henkilöstä Venäjä-mielistä. Hah x 3.
Sinähän trollaat ;)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

Ulkolaisia eli venäläisiä maanostoja.
Taas hämmennät.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #16

Muutkin ulkomaalaiset ostaa maata täältä, koska se on mahdollista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #24

Ja siitäkö me keskustellaan?
Me keskutemme siitä että ovatko persut venäjämielisiä ja sinä jokaisella kommentilla minulle demonstroit että olette.
Venäjätrollien nettikäytös on moneen kertaan analysoitu.
On vaan aika hupaisaa että et edes itse nostamassasi persujen valkopesujulistuksessa yritä osoittaa minkäänlaista retorista suoraselkäisyyttä mikä on läntisen demokraattisen keskustelun essenssi.
Viestisi on että länsi on sinulle yhdentekevä.

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #4

Sellainen laki ei käy YK:lle. Kaikkia YK:n jäsenmaita ja niiden kansalsia on kohdeltava periaatteessa samoin - ellei YK itse muuta määrää.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"(...) tukivat venäläisten maakauppoja" : D :D Tuo on kuin jostain stalinistien häväistyskirjoituksesta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Sitä paitsi persut ovat muuttuneet venäjämielisemmiksi noista ajoista. Duginakselilla pelaavat ja kaksilla rattailla keikkuvat mutta muutenkin auringonlaskun puolue.
Esim kaikki stoorit Ruotsin bööninggetoista on taattua venäjäsheissea.

Toni Rintala

"kaikki stoorit Ruotsin bööninggetoista on taattua venäjäsheissea."

Vaikka Yle ja MTV uutisoi niistä?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Etkö Toni näe, että jokainen vastauksesi vahvistaa Sinin esittämää kantaa? Sitä en osaa sanoa onko hän oikeassa, vai onko se osaltasi kömpelyyttä.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #17
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #23

Juuri tuota tarkoitin. Sen sijaan että olisit pureutunut viestiin, fokusoit viestintuojaan. Katso mitä sanotaan ja miten, sen sijaan että katsoisit kuka sanoi. Synnytät turhaan kompuroivan kuvan, ikään kuin et sisäistäisi mistä on kyse.

Toinen esimerkki tuossa edellä palavista ghettoista. Sen sijaan että olisit astunut suoraan pottaan, väittäessäsi Ylen ja MTVn uutisoivan niistä, olisit keskittynyt johonkin todennettavaan asiaan. Eivät nuo uutisoi mistää palavista ghettoista, vaikka varmasti uutisoivat vaikkapa autojen tuhopoltoista. Propagandistisella kielenkäytöllä uskottavuutesi katoaa muiden kuin jo konvertoitujen silmissä. Ei kukaan tolkun ihminen ota prpagandisteja vakavasti.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Jos puhutaan kansallismielisistä ylipäätänsä, niin heistä valtaosa on nimenomaisesti länsimaisen kulttuurin ihmisiä henkeen ja vereen ja näkevät länsimaisen sivistyksen olevan puolustamisen arvoinen. 1990-luvulle asti asetelma oli hyvin selkeä ja länsimaat edustivat vapaata maailmaa ja itäblokki edusti kommunistista totalitarismia, jonka havaittiin olevan kestämätön sekä poliittisesti että taloudellisesti.

1990-luvulla länsimaissa pääsi vallalle kansainvälistä vapaakauppaa ja lähes hallitsematonta globalisaatiota korostanut ajattelutapa, jonka nähtiin olevan taloudelle eduksi. Samalla myös maiden sisällä raivattiin tilaa markkinoille. Julkisesti hallinnoitua toimintaa alettiin siirtää yhä enemmän yksityisten yhtiöiden tai yhtiömuotoisten liikelaitosten alle. Alkoi myös ennennäkemätön pienten ja keskisuurten yritysten hävitysvimma siinä mielessä, että pienetkin yhtiöt siirtyivät osaksi suurta kansainvälistä alihankintaketjua tai sitten pienempiä yhtiöitä sulautettiin suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Politiikassa ja kulttuurissa korostettiin joko liberaaleja tai jopa ultraliberaaleja näkemyksiä ja konservatismi alkoi olla pannassa. Perinteinen vasemmisto luopui työväenluokan asian ajamisesta ja otti tilalle vähemmistöjen oikeudet, ultraliberaalit arvot sekä kansainvälisten tuloerojen tasaamisen. Vasemmisto tuntui ajattelevan, ettei kotimaissa ollut enää tehtävää tuloerojen suhteen.

1990-luvun jälkeinen kehitys on heijastunut huonosti suomalaisessa puoluekentässä. Perussuomalaiset ovat olleet ainoa isompi ryhmä, joka on aidosti tarttunut globalisaation ja ylettömän liberalismin ylilyönteihin. Tästä puolue on saanut edistysmielisten ikuiset vihat päälleen. Valtavirtaiset mediat ja puolueet käyttävät kaikki mahdollisuudet hyväkseen saattaakseen persut huonoon valoon. Venäjä-mielisyys-syytökset ovat tietenkin osa tätä kampanjaa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kansallismieliset muka puolustavat läntistä sivistystä? Hah.

Toni Rintala

Kansallismieliset puolustavat läntistä sivistystä. Kyllä. Näin se tutkijoidenkin mukaan on.

Tosin siinä luki näin: "näkevät länsimaisen sivistyksen olevan puolustamisen arvoinen."

Sitten puolustavat sitä omalla tavallaan.

Käyttäjän juliuslaurilehtinen kuva
Julius Lehtinen Vastaus kommenttiin #13

Esimerkiksi tuhoamalla länsimaista oikeusvaltiota ja vallanjakoa, kuten Puolassa ja Unkarissa.

Ilmeisesti se on sitä länsimaisen sivistyksen puolustamista jollain hähmäisellä logiikalla.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #14
    "Ilmeisesti se on sitä länsimaisen sivistyksen puolustamista jollain hähmäisellä logiikalla."

Mitähän se on, jos halutaan estää itämaisen sivistymättömyyden pääsy tuhoamaan länsimaista sivistystä?

Risto Koivula

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/01/saulin...

" sunnuntai, 11. tammikuu 2015

Saulin Uudenvuoden-puheen "Länsi" on paranormaali entiteetti...

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIn...

" Ainakaan siinä ei ole mitään järkeä, eikä myöskään formaaliakaan rationaalisuutta. Mutta minä en ole todellakaan mikään "paranormaalin asiantuntija". Joku tietää ehkä tarkemmin. Odotan suurella mielenkiinnolla lisävalaistusta, ja olen valmis hyvän sellaisen edessä myös muuttamaan itse saamaani käsitystä...

http://www.presidentti.fi/Public/default.aspx?cont...

Sauli: " Kaikkina aikoina Venäjä on ja pysyy Suomen naapurina. Olemme lähteneet siitä, että keskusteluyhteytemme säilytetään tiiviinä. Pyrimme edesauttamaan kon- fliktin ratkaisuyrityksiä sekä jatkamaan kaikkea sitä yhteistyötä, mikä näissä oloissa on mahdollista. Venäjä hyvin tietää, että Suomi on ja pysyy osana länttä. "

MIKÄ tuo tuollainen MAAGINEN LÄNSI on? Se ei ole selvästikään puhtaasti maantie- teellinen käsite.Se ei ole maantieteellinen LAINKAAN muutoin kuin sattumalta juuri nyt: Tuo MAAGINEN LÄNSI on oikeutettu tunkeutumaan INHAAN ITÄÄN vaikka Vladivos- tokia ja Pekingiä (Kantonia,Hanoita) myöten,MUTTA IDÄLLÄ EI SAA OLLA MITÄÄN VAIKUTUSTA EIKÄ JALANSIJAA LÄNNESSÄ... Mitään yhtenäistä POLIITTISTA LÄNTTÄ ei ole olemassa sen enempää kuin vuonna 1938, Münchenin sopimuksen aikaan, jossa silloinen "Länsi" puolin ja toisin vilpillisesti pommi kainalossa manttelin alla viimeisen kerran "kokosi voimansa" suurvaltojen kaupanteon merkeisssä pienemmistä valtioista.

Entisessä kommunisminvastaisuudessa (joka oli sitten kai sekin mmuta pohjimmiltaan ...) oli jotakin formaalia rationaalisuutta, vaikkei siinäkään mitään JÄRKEÄ ollut: siinä sentään puhuttiin POLIITTISISTA asioista, vaikka puhuttiinkin paskaa! Tässä EI ole ollut tarkoituskaan puhua VALITTAVISSA OLEVISTA POLIITTISISTA asioista, vaan "Länsi on Suomen MAAGINEN Kohtalo" kuten "Itä on Venäjän Maaginen Kohtalo" (mutta EI esimerkiksi Japanen!): nämä ovat (kilpailevia) Lopullisia Ratkaisuja) minä en ainakaan keksi mitään muuta selitystä enkä tulkintaa...), eikä niissä ole mitään neuvot telu-, peli-, tutkimus- eikä yhdistely- ja testausvaraa (kuten inhimillisen toimintaan yleensä kuuluisi, ainakin aikkeen RATIONAALISEEN toimintaan!)...

Venäjällä ei (ainakaan!) ole mitään keinoa "saada armoa": "Pyhä Itä-Länsi-Jako" on Lo-pullinen. Vain sen rajaviiva vaihtelee. Ja sikin voi muuttua vain yhteen ainoaan suun-taan. Se voi ilmeisestikin lakata olemasta vain yhdellä (siis kahdella...) tavalla! Siis Saulin "ajattelun" mukaan! Jos Venäjä vaihtoi tämän takia oligarkkikapitalismiin: se oli tässä mielessä täysin turha vaihto! (Ja se oli ainakin tässä mielessä myös vahingolli- nen, koska se heikensi puolustuskyyä (sitä "lopullisen ratkaisun kapasiteettia", jos kerran siitä nyt sitten kumminkin on kysmys...). Edelleen absoluuttista puutaheinää:

" On selvää,että kohtaamme paljon uutta; teknologia, automaatio, tuotanto- ja työtavat muuttuva Kuitenkin samat inhimilliset lainalaisuudet säilyvät - suomalaisia on pidetty luotettavina,lojaaleina ja vastuunsa tuntevina osaajina.Kaiken uuden keskellä viime kä- dessä tavallisen suomalaisen asenne ratkaisee myös hyvinvointimme tulevaisuuden. "

Mitä helvetin "inhimillinen lainalaisuus" tällainen on!!!??

Kuka taliaivo missään enää pitää Rotumurhapeilineurooni-Suomea "luoitettavana" tai "vastuunsa tuntevana" (KENELLE???!!! MISTÄ!!!???)??? Joka nälkee asian jyrkästi eri tavalla, kertokoon, MIKÄ jako tuo Saulin_maailmanjako siis on...?  

PS: Historia on yhteiskuntatieteiden labortorio. (Marx) Miten tämän historiallisen ta-pahtuman valossa Mystisen Lännen Kohtalonononmainen Yhtenäisyys ilmeni? Vai ilmenikö lainkaan? Syyrian operaatio Exporter, kesäkuu 1941, II maailmansodan eräs "unohdettu" ratkaisutaistelu:

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/12/syyria-...

JuhaHuuhaa: " Sanalla länsi voi olla myös myyttisiä merkityksiä, mutta en pitäisi sitä ihan paranormaalina. Niinistö toivotti yliluonnollisen ja myös melko varmasti olemat- toman olennon siunausta, mikä oli kauneusvirhe muuten kelvollisessa puheessa. "

"Talvisodan ihme" oli, että HITLER HÄVISI SUOMEN YLI-INNOKAIDEN FASISTIEN "JOHDATUKSEN" TAKIA MOSKOVAN RATKAISUTAISTELUN. (Helvetin hyvä että hävisivät!)

Ja Sauli on ääliö.

... "

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persut on kuin tuuliviiri, melkein aina on kieli Trumpin takalistossa, ja välillä Packalen voivottelee kun Venäjää kohdellaan väärin.

Sellaisia velikultia persut ovat.

Parempi kun äänestävät vain tyhjää, niin ei tule tehtyä mitään epämiellyttävää ja arveluttavaa, kun ei mistään mitään tiedä, on hyvä olla.

Paitsi että Malmö on paha paikka, ja maahanmuuttajat raiskaa kaikki naisemme.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen
Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Niin Pekka Siikala yms. puolustusalan asiantuntijat väittävät, että syytä ei huoleen. Venäjä ei uhkaa Suomea...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Aika harvoin minkään muun puolueen kuin Perussuomalaisten jäsenet kirjoittavat puheenvuoroja, joissa tavalla tai toisella yritetään puolustaa puolueen mainetta/jonkin sen jäsenen sanomisia/rikostuomioita, jne.

Kyllä PS varmasti, ottaen nämä kannanotot huomioon, kuuluu sorrettujen valitettavaan joukkoon.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Aika harvoin minkään muun puolueen kuin Perussuomalaisten jäsenet kirjoittavat puheenvuoroja, joissa tavalla tai toisella yritetään puolustaa puolueen mainetta"

Täällä foorumilla löytyy yleensä useampia blokeja joiden tarkoitus on vain hyökätä perussuomalaisia vastaan ja loata puoluetta mitä mielikuvituksellisimmilla väitteillä. Aivan sama ilmiö on laajempana Euroopassa sekä USA:ssa, uutisia näistä lokakampanjoista voi lukea päivittäin. Trumpin media-aikakin menee käytännössä näitten mielikuvituksellisten hyökkäysten torjumiseen, viimeksi väitteestä tulevan korkeimman oikeuden tuomarin nuoruudessa väitetystä tapahtumasta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

En ole Euroopassa sen paremmin kuin Yhdysvalloissakaan käydessäni huomannut mitään lokakampanjaa käytävän perussuomalaisia vastaan. Tottakai niitä on käynnissä, kun Makkonen niin sanoo.

Ei persuja vastaan tarvitse käydä mitään kampanjoita. Persut näyttävät olevan itse hyvin kyvykkäitä tekemään itsensä lähinnä säälittävän naurunalaisiksi. En kykene vakavana katsomaan esimerkiksi työmies Putkosen kuvaa. Niitä ei onneksi liiemmin esiinny julkisuudessa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jussila taas lapsellisesti saivartelee, länsimaissa on sota lokalistien ja globalistien välillä. Ranskassa yhtä lokalistia yritetään julistaa väärämielisenä mielisairaaksi ja Itävallassa kielletään tiedotus väärille medioille, Saksassa ylin turvallisuusviranomainen saa potkut kun kertoo julkisuudessa ettei kaikki saksalaiset ole äärioikeistoa. Samaa sontaa lentää Suomessa perussuomalaisten päälle.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Makkonen tapansa mukaan tekee juuri sitä, mistä kommentissani kirjoitin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ei sinulla taaskaan ollut mitään sanottavaa itse asiaan.

Toimituksen poiminnat