ToniRintala

Sipilä kannattaa Halla-ahon ehdottamia vastaanottoleirejä

Kun PS ehdotti Eurooppaan pyrkiville leirejä EU:n rajojen ulkopuolelle, ehdotus haukuttiin pystyyn ja punavihreät pöyristyivät ajatuksesta nimeten leirit keskitysleireiksi. PS oli vain aikaansa edellä ;)

Näinä päivinä on uutisissa puhuttu tosissaan tuosta mahdollisuudesta. Tänään uutisissa kerrottiin "Turkin mallista", eli turvapaikkaa voisi hakea EU:n ulkopuolelta. Ja maanantain (25.6.) A-Studiossa Sipilä kehui leireiltä otettujen kiintiöpakolaisten jakoa EU:n alueelle parhaaksi malliksi. Sipilä puhui EU:n rajavalvonnan tiivistämisestä. Sipilä puhuu perussuomalaista puhetta.

Oikeasti Suomessa pitäisi puhua PS:n ja Halla-ahon ehdottamasta mallista ;)

Uutisissa juuri esitettiin, kuinka mereltä kiinni saadut tulisi palauttaa takaisin Afrikkaan ja vaatia Libyaa vastaanottamaan takaisin sieltä merelle lähteneet. Italia ja EU ovat nyt vaatineet, että "hyväntekeväisyysjärjestöt" lopettaisivat merelle lähteneiden keräämisen ja "taksitoiminnan".

Tätä samaa vaati moni perussuomalainen jo vuosia sitten. Silloin vihervasemmisto pöyristyi ja vaati pelastamisen jatkamista. PS oli vain aikaansa edellä ;)

Niin se maailma muuttuu. Hiljalleen. Perussuomalaiseksi :)

Nyt ovat sinisetkin ottaneet askeleen takaisin PS:n suuntaan ja esittäneet, ettei pakolaiskriisiä ratkaista vastaanottamalla 10 kertaa enemmän pakolaisia, kuten Kokoomuksen ministeri Mykkänen hiljattain esitti (ja mitä myös vihreiden Touko Aalto julistaa). 

"Tämä ehdotus ei käy. Se ei toimi käytännössä, eikä edes teoriassa.", totesi sinisten Sampo Terho blogissaan. Terhon mukaan kymmenkertaisen pakolaismäärän vastaanottamisesta seuraisi se, että "julkistaloutemme romahtaisi", "palvelumme ajetaisiin alas" ja "yhteiskuntamme hajoaisi". Suomalainen yhteiskunta olisi silloin mennyttä. Mutta mikä olisi hyöty tai saavutus? Sampo Terho toteaa tähänkin: "Silti auttaisimme vain mitätöntä prosenttia maailman paisuvasta väestöstä". Eli toimistamme ei olisi mitään hyötyä, mutta kustannuksena suomalainen yhteiskunta katoaisi maan päältä. Eikö meilläkin ole oikeus selviytyä?

Juuri tätä yhteiskuntamme selviämistä ovat perussuomalaiset vaatineet! Vihervasemmisto puhuu rikkaudesta, EU puhuu taakasta ja sen jaosta, ja nyt siniset palaavat PS:n näkemykseen, että kyse on suomalaisen yhteiskunnan selviämisestä!

Siniset pitivät suomalaisen yhteiskunnan puolustamista rasistisena touhuna ja lähtivät omille hillopoluilleen. Nyt siis ovatkin samaa mieltä kuin nykyinen PS. Peukutus sille!

Niin se maailma muuttuu. Hiljalleen. Perussuomalaiseksi :)

Hyvä niin, sillä muutoin ei suomalaisuus selviä, jos ei sen selviämisestä kanna huolta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Äänestäjien soisi antavan äänensä poliittisen linjan alkuperäisille ideoijille eikä idean kopioijille.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Mestaria ei kunnioiteta! Sniif.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen
Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Se on hauskaa miten kukaan toimittaja ei mediassa mainitse kuka näitä alunperin ehdotti!

Juha Hämäläinen

Meillä Suomessa on erityisen tärkeää, että ehdotus ja idea tulee juuri tietyiltä poliitikoilta tullakseen kuulluksi.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

NIH-ilmiö, Not Invented Here!

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Tekopyhyys on Suomen politiikalle leimallista. Televisiosta näytettävä eduskunnan kyselytunti aiheuttaa vatsanväänteitä, jos sitä erehtyy katsomaan. Jostain syystä Suomessa päättäjiksi valikoituu pääasiassa todella omahyväistä ja joka suhteessa alimittaista porukkaa.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun hyvät ehdotukset ammutaan alas kaikin mahdollisin asein ja sitten nämä ampujat yhtäkkiä keksii ne muka ihan ite ja ryhtyy toimiin.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Älkää ottako Terhoa takaisin mutta Sipilän voisitte kelpuuttaa kyllä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Politiikka on mahdollisuuksien taidetta. Sipilä ei halua kunniaa itselleen vaan asiat tehdyksi. Jälleen kerran.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Juho, jos haluaa suomalaista politiikkaa kutsua taiteen tekemiseksi, niin minusta se on jokseenkin kaukaa haettu nimitys. Paras on puhua vain Saksan ja Merkelin peesaamisesta, jota on meidän johtavat politiikot ja virkamiehet peesanneet koko jäsenyytemme ajan. Nyt kun Merkel on pakotettu hakemaan muutosta laittomaan maahanmuuttoon Eurooppaan, niin siinä samassa näyttää meidän hallituksemme suunta muuttuneen huomattavasti. Noin ne arvopohjat heittelevät hallituksessakin, kun Saksa haluaa muutosta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jos minä kuuluisin näihin Halla-ahon natsi ja rasisti syyttelijöihin niin en kehtaisi muutamaan vuoteen kirjoitella julkisuuteen ajattelemattomuuksiani.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Ei Sipilä ole tullut perussuomalaisten linjoille. Merkel on puun ja kuoren välissä, kun baijerilaiset ovat omaksuneet meidän perussuomalaisten näkemyksen maahanmuutosta. Merkelin piti panna pystyyn junttakokous hädissään ennen varsinaista, jolla raihoitetaan baijerilaiset. Sipilä hokee mitä käsketään. Ei hänellä ole ollut eikä ole tässä asiassa mitään omaa linjaa. Merkelin juoksupoika.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Se nyt on tietty että myös Sipilä on juoksupoika, mutta olisi mukava kuulla niistä arvoista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Voi olla maahanmuuttokriittinen tai sitten maaahanmuuttovihaaja, kumpi sopii persuihin?

Onko persut nyt kiimassaan käsittänyt, että sieltä leireiltä tullaan suomeenkin ottamaan moninkertainen määrä turvapaikanhakijoita kuin nyt? Onko varmasti tämä mennyt perille.

Mutta se ei varmasti inhimillistä persua haittaa, koska sittenhän ne ovat oikeasti apua tarvitsevia, jotka on jo etukäteen selvitetty, enää ei sitten tarvitse rutista nuorista miehistä, vaan sieltä leireiltä tulee oikeasti hätää käsrsiviä.

Tähän perstu ovat yt sitten valmiita, on hienoa, että inhimillisyys voittaa viimeinkin, ja persutkin haluavat auttaa hätää kärsiviä.

Hieno asia, ei voi kuin olla iloinen,sillä pian sitten voimme ottaa plajon enemmän niitä ''oikeita'' pakolaisia.

Olen ylpeä perussuomalaisesta ihmisälehisyydestä.

Toni Rintala

"kumpi sopii persuihin?"

Ei persuissa ole maahanmuuttovihaajia.

"sieltä leireiltä tullaan suomeenkin ottamaan moninkertainen määrä turvapaikanhakijoita kuin nyt?"

Nyt on kolmessa vuodessa "otettu" 42 tuhatta maahan, joista n. 20 tuhatta sai jäädä ja 10 tuhatta on kadonnut.
Näiltä leireiltä tulisi paljon vähemmän.

"on hienoa, että inhimillisyys voittaa viimeinkin, ja persutkin haluavat auttaa hätää kärsiviä."

Persut on aina halunneet auttaa hätää kärsiviä. Heitä riittää Suomessakin ihan tarpeeksi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Heh, päivän paras, kun ei tarvitse katsoa tummia miehi kylänraitilla, sanoi Halla-aho. Siinä sitä on sitä rakkautta :)

Persujen mielestä ei kyllä pitäisi ketään ottaa, oli sitten oikeasti hädänalainen vai ei. Nythän he vastaustavat pakolaiskiintiön nostoa, joka tuossa tapauksessa tulee varmasti tapahtumaan.

Ihmisvihaajia, joita ei mikään muu ratkaisu tyydytä, kuin se, että niitä tummia ei vain yhtään tänne tulisi.

Mahtaa se olla peruspersulle kova paikka, kun käsittää, että sieltä leireiltä otetaan paljon enemmän pakolaisia, eli siinä mielessä on hienoa, että Halla-ahokin on tyytyväinen. :)

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #17

"Nythän he vastaustavat pakolaiskiintiön nostoa, joka tuossa tapauksessa tulee varmasti tapahtumaan."

Sinisetkin vastustaa.
Ei tule varmasti tapahtumaan, mutta todennäköisesti. Siksi sen nostoa kannattaa vastustaa. Siitä määrän nostosta kun ei ole mitään hyötyä, vain haittaa.

"Ihmisvihaajia, joita ei mikään muu ratkaisu tyydytä, kuin se, että niitä tummia ei vain yhtään tänne tulisi."

Toisia inhottaa, kun täällä on liikaa valkoisia. Ei tällaisia valkoisia inhoavia kukaan ihmisvihaajaksi kutsu ;)
Ei edes Ritala.

"sieltä leireiltä otetaan paljon enemmän pakolaisia"

Tuskin otetaan. Ja Afrikkaan mahtuu paljon pakolaisia. Heitä tarvitaan siellä. Siellä on hurja työvoimapula paikoin. Etiopia yksi esimerkki.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Voi olla maahanmuuttokriittinen tai sitten maaahanmuuttovihaaja"

Nythän Sipilä ja Orpo ovat maahanmuuttokriittisiä ja siis myös vihaavat mamuja koska eivät päästä halukkaita suoraan Suomeen vaan tekevät kuten Halla-aho neuvoi ja rakentavat keskitysleirejä Afrikkaan. Voi voi näitä ritalan oksennuksia ja sama päätön räksytys tulee jatkumaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Jos haluaa auttaa mahdollisimman montaa oikeasti hädänalaista niin tänne pohjolan perukoille ei pitäisi ottaa yhtään lisää. Siihen on oikeastaan toinenkin syy olla ottamatta. Vihreät jo syyttää suomessa asuvia maailman pahimmiksi saastuttajiksi, näitä saastuttajia ei tule siis tuoda tänne lisää.

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

Jos Suomea ajateltaisiin lennonjohtotornina, joka ohjaa ja säätää oman tonttinsa osalta sekä kansallista että kansainvälistä lentoliikennettä, varmasti jokainen olisi valmis myöntämään, että vain toimiva torni hyödyttää lentoliikennettä.

Jos tornista tehdään soppakeittiö, eläintarha tai vaikkapa taidegalleria, se lakkaa hyödyttämästä sekä kansallista että kansainvälistä lentoliikennettä - lentoliikenne hiipuu pois.

Suomi kuuluu länsimaihin, joilla on paljon annettavaa muulle maailmalle mm. teknologiaan ja biotieteisiin liittyen.

Suomi on omanlaisensa innovaatiokeskus, joka voi paljon hyödyttää muita maita, myös ns. kolmansia maita. Mutta vain jos Suomi säilyy toimintakykyisenä.

Toimituksen poiminnat