Ei päivää ilman Trumpin parjausta

Eilen TAAS valiteltiin, kuinka kamala Trump on, kun oli vetäytynyt ilmastosopimuksesta. Kukas muu siitä on vetäytynyt? Saksa ilmoitti viime vuonna ettei se aio pitäytyä sopimuksessa.

Puola taas sai sopimuksessa niin löysät ehdot, että se saa jatkaa saastuttamista 100 kertaa enemmän kuin Suomi vaikka ihmisiä siellä on vain 6 kertaa enemmän. Puolan edellinen hallitus oli myötämielinen vähennyksille, mutta nykyhallitus ei. Lisäksi Puola hyväksyi sopimuksen ehdolla, että EU kustantaa sen uudet hiilivoimalat. Eli ilmastosopimuksen seurauksena Puolaan rakennetaan lisää hiilivoimaloita? Noh, uudet saastuttaa vähemmän kuin vanhat, paitsi jos niitä on paljon entistä enemmän. Ja uudet voimalat on ostettu Yhdysvalloista 😉

Uutinen tältä vuodelta: "Puola on rikkonut ilmanlaatua sääteleviä lakeja, totesi Euroopan unionin tuomioistuin torstaina." – Missä parjausblogit??

Ja onko Venäjä vieläkään ratifioinut sitä sopimusta?

Kiinakin saa sopimuksen mukaan jatkaa hiilivoiman lisäämistä vielä 10 vuotta, vai olko se 20 vuotta? Useita satoja uusia hiilivoimaloita on rakenteilla. Jostain kumman syystä Kiinaa kiiteltiin, vaikka se vain lisää saastuttamista.

Joidenkin arvioiden mukaan Kiinan ja Aasian osuus maailman saastuttamisessa on jo 90%.
Kiina ja koko Aasia kuluttaa yhä enemmän. Kulutus kasvaa hurjalla 5-10 %:n vuosivauhdilla. Kiina käytti jo 2015 noin puolet maailman raaka-aineista. Nyt siis jo yli puolet.

Parjatkaa vain Trumpia. Teette itsenne vain naurunalaiseksi puolisokeudellanne 😉

 

ToniRintala
Perussuomalaiset Hyvinkää

Maailman asioista kiinnostunut kyseenalaistaja ;)
Muita mainintoja: Suomen mestari, tuomari, kilpavalmentaja ja maisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu