Transseksuaalinen laki on äärimmäistä vapauden rajoittamista?

Transseksuaalinen laki on siis joidenkin mielestä väärä nyt. Sen väitetään rikkovan ihmisoikeuksia monella tapaa. Mikä siinä on väärin? Mitä nämä ”monella tapaa” on?

”Nykyisen translain törkein vapautta rajoittava kohta on vaatimus lisääntymiskyvyttömyydestä ennen sukupuolen korjausta.”

Haluavat poistaa laista sen, että se vaatii lisääntymiskyvyttömyyttä? Mitä tämä tarkoittaa?
Eli nainen haluaa olla mies mutta haluaa säilyttää naiseutensa, eli lisääntymiskykynsä. Nainen haluaa biologisesti olla nainen mutta haluaa esiintyä miehenä? Naiselle ominaista lisääntymiskykyä ei haluta menettää, mutta pitää saada oikeus kutsua naista mieheksi, koska hän tuntee tarvetta siihen? On tarve olla nainen ja saada lapsia, mutta on myös tarve olla mies.

Onhan se hassua, että henkilöä, joka tuottaa munasoluja munasarjastaan, ja jolla on kaikki lisääntymiselimet lapsen tekoon kunhan vain mies hedelmöittää hänet, pitäisi kutsua mieheksi, koska hän tuntee olevansa mies.

Miehillä ei ole naisen lisääntymiskykyä. Nyt siis halutaan luoda miehiä, joilla on naisten lisääntymiskyky? Saako mies sitten ilmoittaa olevansa nainen, mutta silti hän voi siittää naisia raskaaksi? Omituista.
 
”Valtion vaatimus kehoon tehtävistä muutoksista on äärimmäistä vapauden rajoittamista.” – kokoomusnuoret

Eli nyt vaaditaan mielen muutosta biologian edelle. Eli jos haluaa, pitää saada. Puhutaan kokemuksesta, eli sukupuolikokemuksesta. Jos joku kokee, eli haluaa, hänen pitää haluamansa sukupuoli saada. Ja tämän koetaan olevan äärimmäistä vapauden rajoittamista, kun ei saa mitä haluaa?
 
Sitten tuota verrataan nimenmuutokseen. Pitäisi kuulemma olla yhtä helppoa. Eli muutosilmoituksen tulisi riittää. Kesäisin voi olla Jaana ja talvet Janne.

Eli myös mies voi uimahallin kassalla sanoa, että haluaa naisten pukutiloihin koska kokee olevansa nainen? 16-vuotias Kalle haluaa kivan kesän ja ilmoittaa haluavansa olla nainen. Hän saa naisen paperit. Sitten hänellä on lupa mennä naisten pukkariin pitämään hauskaa.

10-vuotias Pekka haluaa pelata jääkiekkoa. Poikien joukkueeseen ei mahdu. Pekka ilmoittaa haluavansa olla tyttö, jotta pääsee tyttöjen joukkueeseen. Pitääkö Pekan saada olla tyttö ja päästä tyttöjen joukkueeseen vain, koska hän kokee niin? Vain koska hän haluaa niin?

Poistetaan sukupuolitestit urheilusta. Pian suurin osa naisurheilijoista heiluttelee karvaisia nyyttejään ja tekee uusia maailmanennätyksiä, koska he ovat miehiä jotka haluavat esiintyä naisina.

Tai kun jos ei sukupuolikiintiö johtokunnassa täyty, niin pyydetään yhtä edustajaa vain vaihtamaan sukupuolta. Sehän onnistuu, kun vain ilmoittaa kokevansa tarvetta siihen?
 
Uutisointikin on tasoa, että "lapsen isä synnytti", vaikka oikeasti kyse oli naisesta ja naisen munasolusta, joka lähti naisen munasarjoista ja joka siitettiin (yhdynnässä) miehen siittiöillä ja sitten se kasvoi naisen kohdussa lapseksi ja lopulta syntyi. En millään keksi miten tässä tapauksessa keksitään, että mies synnytti, vain siksi, kun joku oli mennyt antamaan naiselle miehen sotun. Tai etenkään "isä synnytti", kun ei isillä tietääkseni ole kuukautisia, munasoluja ja kohtua. Mutta nyt siis halutaan sellaisia miehiä?

On tämä maailma menossa sekaisin.. Ihan kuin olisi Wapu ja lukisi teekkareiden Äpyä!

ToniRintala
Perussuomalaiset Hyvinkää

Maailman asioista kiinnostunut kyseenalaistaja ;)
Muita mainintoja: Suomen mestari, tuomari, kilpavalmentaja ja maisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu