KRP: "Ruotsi on meitä edellä, mutta perässä tullaan"

Ja tässä tapauksessa se ei ole hyvä asia! Meidän ei tule seurata Ruotsia kaikessa. Suomessakin saatetaan tulevaisuudessa nähdä Ruotsin kaltaisia väkivaltaisuuksia.

Suomessa järjestäytyneen rikollisuuden määrä on pienempi, mutta suunta on sama kuin Ruotsilla, kertoo KRP. Suomalaisella järjestäytyneellä rikollisuudella on kiinteät yhteydet Ruotsiin. Maahanmuuttajat nähdään jengeille potentiaalisina jäseninä.

"Suomessa järjestäytyneen rikollisuuden määrä on kasvanut huimasti viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, kertoo Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Christer Ahlgren MTV:n uutislähetyksessä."
"Tästä kannattaa puhua ja asiaa pitää pohtia, sillä meillä on vielä aikaa toimia ja tehdä päätöksiä, jotta voimme olla yhtenä rintamana järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan, Ahlgren kommentoi." – MTV Uutiset 22.1.2018

 

Eli pian täälläkin palaa autot joka yö, räjähtelee käsikranaatit ja kivitetään poliiseja. Poliisien kivittäminen tosin on jo usein nähty täälläkin. Ja autojakin on alkanut jo palamaan.

 

Siksi Laura!

ToniRintala
Perussuomalaiset Hyvinkää

Maailman asioista kiinnostunut kyseenalaistaja ;)
Muita mainintoja: Suomen mestari, tuomari, kilpavalmentaja ja maisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu