Nyt on nuoren naisen vuoro

Vaalikuume nousee. Tuhannet suomalaiset ovat käyneet kokeilemassa vaalikonetta hakien itselle mieluisaa ehdokasta. Moni on saanut vaalikoneesta Laura Huhtasaaren sopivimmaksi ehdokkaakseen, kertoi MTV:n uutiset joulun alla. Laura oli suosituin!
 
Laura on saanut monet nukkuvat äänestäjät liikkeelle. Ennakkoääniä on annettu enemmän kuin viime vaaleissa. Laura on yhä suosituin.

Pari vuotta sitten tehdyn kyselyn mukaan 66% suomalaisista oli huolissaan, kun Suomella ei ole käytännössä lainkaan sananvaltaa EU:n päätöksenteossa.  Meidän metsistä, luonnonvaroista, ruoasta ja kaikesta muustakin päättää jotkut ihan muut kuin suomalaiset. Haluammeko Suomen takaisin suomalaisille?

Aiemmin on ollut kirjoituksia, että miksi emme tee kuten Norja? Voisimme päättää omista asioistamme ja huolehtisimme omasta kansasta kuten Norja? Moni EU-uskovainen väittää Norjan tottelevan kaikkia EU:n lakeja. Norja on kuitenkin päässyt EU:n sisämarkkinoille hyväksymällä vain n. 21% EU:n säädöksistä. Norjan omaa maanviljelyä sekä luonnonvarojen käyttöä ei määrää EU:n lait. Suomen tilanne on se, että EU määrää – kaikesta.

Suurin osa suomalaisista kokee turvattomuutta enemmän kuin aiemmin. Jopa yli 70% suomalaisista pitää Suomen ja EU:n nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa huonona ja kokee sen lisäävän turvattomuutta Suomessa. Suomalaiset kantavat huolta Suomen tulevaisuudesta. Siksi meidän tulee pitää huolta Suomesta ja suomalaisista. Ei sitä kukaan muu tee. Siksi Laura.

ToniRintala
Perussuomalaiset Hyvinkää

Maailman asioista kiinnostunut kyseenalaistaja ;)
Muita mainintoja: Suomen mestari, tuomari, kilpavalmentaja ja maisteri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu